fbpx

STEELMATE

Slika nije postavljena

Tvrtka Steelmate trenutačno je jedan od najvećih proizvođača automobilskih elektronskih proizvoda u Kini. Brand ima ISO / TS 16949, ISO 18001, ISO 14001 certifikate, a proizvodi nose CE, E-Mark, i FCC certifikate.


Steelmate ima široki asortiman proizvoda vrhunske kvalitete:

TPMS kontrola pritiska i temperature u gumama

Steelmate iPhone TPMS je novi inovativni proizvod za sigurnost vozila, jednostavan za ugradnju od strane vlasnika vozila. Prijemnik se napaja preko priključka za auto-upaljač i komunicira putem Bluetooth signala, te

nisu potrebne žice. Senzor je jednostavan i lagan, nema potrebe za dodatnim uređajima, održava balans guma, potpuno jednostavan za samostalnu ugradnju, protuprovalni dizajn, pouzdan i stabilan.

Sustavi za pomoć pri parkiranju

Svi automobili imaju mrtvi kut , kada iz automobila gledate parkirno mjesto u mrtvom kutu mogao bi biti neki predmet ili osoba. Rješenje za ovaj problem je parking senzor. On povećava vidno polje otkrivanjem prepreke koja se nalazi iza ili ispred vozila. Osim osnovnih senzora sa zvučnim upozorenjem postoje i napredniji senzori sa glasovnim upozorenjima te raznim vrstama ekrana. Za potpunu sigurnost tu je sistem sa senzorima i rikverc kamerom te 3.5 TFT ekranom.

Digitalni video snimač

Steelmate video snimač za vožnju je svjedok na vašoj strani, koji može snimati nesreću ili performanse vozila u slučaju nezgode ili druge sporne okolnosti. Sustav se automatski aktivira kada senzor detektira naglu promjenu brzine vozila, a može se uključiti / isključiti ručno. Imajući DVR (video snimač za vožnju) na Vašem automobilu, možete zaštititi (potvrditi) svoju stranu priče u slučaju nesreće.

Parking kamere

Steelmate parking kamera sa TFT ekranom omogućava sigurno parkiranje vozila i pribiližavanje prepreci na vrlo malu udaljenost. Idealno za parkiranje u gradskim uvjetima. Zahvaljujući dodatnim crtama na ekranu, izuzetno je lagano pravilno procijeniti udaljenost do prepreke.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.